Världens minsta Bloggtävling - Lilla Bloggpriset

Jag tänker att vi ska ha en liten bloggtävling här på Kärleksförklaringar till förbannelse. Förmodligen den minsta bloggtävlingen i Sverige.

De nominerade är bloggarna som finns i min bloggrulle i den högra spalten och de enda kriterierna för nominering är att jag på något sätt har haft kontakt med dessa bloggare utanför bloggosfären och att den ska vara lite "underground". Fint va? :-D

  ...och det nominerade är...
...och till sist givetvis, egocentrerad som jag är...

Vad ni röstar på är helt enkelt den blogg som tilltalar er mest. Inga kategorier. Så, om ni röstar så ska jag fundera på ett bra pris till vinnaren. Röstar gör ni längst upp till höger och vi håller på att rösta till 28 februari.

p.s. ni som är nominerade och känner att ni vill lämna walkover är välkomna att säga till ;-) och ta det nu för vad det är. En kul grej att göra helt enkelt.
Edit: Och nu finns det en knapp som ni nominerade kan lägga in på era bloggar för att jaga röster. Kopiera och länka via knappen till detta inlägget så folk vet var dom ska rösta. Visst är det nästan som på riktigt??

Technorati-taggar:10 Kommentarer:

newyn sa...

Så gulligt av dig. Kan inte bli annat än smickrad. =)

Pia sa...

Känner mig mycket hedrad att vara en i detta sällskap :-)

Martin Hansson sa...

Har ni röstat? ;-)

Åsa sa...

Otroligt hedrande.
Nu skall jag hänföras åt lite undercover bloggande, kontemplera och göra ett mkt klokt val.

Pia sa...

Men oj vad svårt detta var. Alla är ju bra, fast på olika sätt. Jag gillar när bloggare är mångsidiga och det tycker jag att många här lyckas med. Men nu har jag lagt min röst, och det blev på den som ger mig bäst magkänsla (nej, inte min egen) :-)

Vitt o Vältummat sa...

Jätteroligt Martin. Har jag fattat rätt? Jag lade bilden du har till höger på Vitt & Vältummat.
Förresten, ett försenat grattis på födelsedagen.
Åsa

Martin Hansson sa...

@Åsa: Du har fattat helt rätt och tack :-D

Catarina sa...

Varmt tack för att jag får vara med på din lista! Rolig idé, framför allt för att flagga lite för varandras bloggar här i detta hav av skrivande och givande.
Catarina

Martin Hansson sa...

Att driva trafik till och från varandra är det som är det egentliga huvudsyftet med detta, bredvid mitt höga nöje att tillverka knappar och små tävlingsformulär tekniknörd som jag kan vara.

Martin Hansson sa...

Catarina drar ifrån!

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN