Min vän av Silver

Igår var jag hos min bäste vän fröken Silver för att dricka lite vin och snacka skit. Jag tog med mig den sedvanliga Marieholmskorven och choklad tillsammans med en flaska Graham Beck, Cabernet Sauvignon.

Graham Beck, Cabernet Sauvignon

Detta var en av de trevligaste kvällarna jag haft på länge. Jag kände mig pigg, glad och Silvers stackars inneboende praktikant från Karlskrona fick möta en Martin som fullkomligt överföll henne med sluddrig skånska och tråkiga, dumdryga skämt. Jag vill be henne om ursäkt för detta.

Förresten, har ni ätit Marieholmskorven? Jag vill inte säga vilken ICA-butik nära mig ni kan köpa den i för då är den säkert slutsåld när jag ska ha den. Men ändå måste vi upprätthålla en viss mängd konsumtion av Marieholmkorven så den inte försvinner ur sortimentet hmm.. svårt med korvkonsumtionsbalans. Hur som helst så är det världens godaste korv. Och kräsna fröken Silver kan man inte lura med någon annan sort. Ungefär som Whiskas reklam för katter "När katten själv får välja...." eller är det Pampers?? Hahah.. inte så viktigt va?

Tillbaka till Fröken Silver och hennes praktikant.
Igår kom vi på att knäckebröd med kokt medvurst (eller marieholmskorv!) och majonnäs faktiskt är gott tillsammans med vin! Det var det inte någon som trodde va?! Va?!
Det var nästan en större behållning av det än låtarna som spelades och sjöngs på gitarren.. att vi inte kan lära oss några texter! Det är bedrövligt! Våra februarimål blir att lära oss texter och se mer kulturevenemang. Jesus Christ Superstar ska det bli!

Min vana trogen kom jag hem och i säng alldeles för sent för att kunna kalla mig utvilad idag, men till  min förvåning så är jag ändå väldigt produktiv i min lilla dimmiga värld av trötthet.

Ikväll bär det iväg till Loonies för att instruera honom i bloggandets underbara värld på www.loonies.wordpress.com “Bitterbloggen”. Undrar om han bjuder på kaffe eller vin?
Jag kommer nog i säng sent ikväll också :-(… men det är det värt. Andra dagar har man inget att göra och sitter med en rastlös blick mot väggen.

/Martin


Technorati Taggar: , , , , ,

1 Kommentarer:

Vänner istället « KÄRLEKSFÖRKLARINGAR TILL FÖRBANNELSE sa...

[...] 2009 juli 12 tags: Fröken Silver, Skåne, Vinter by Martin Hansson Den sista gången jag såg henne var hon klädd i en mörkblå täckjacka tätt uppknäppt till halsen. Vi satt i en bil på vägen [...]

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN