Åke Cato är fortfarande en man med stor humor!

http://acato.wordpress.com/2009/01/25/hej-pa-mej/

Jag har ju lagt in Åke Cato på min bloggroll och då tycker ni ska gå in där och kolla ibland. Många av er tänker säkert att det där är en man man såg på 80-talet i nöjesmassakern. Han kan väl inte ha något vettigt att säga. Jag tänker att det där är en man med erfarenhet och väldigt klarsynta texter och MYCKET humor.
Jag såg hela Nöjesmassakern för ett tag sedan och extramaterialet består i ett samtal och en middag mellan herrarna Melander, Cato, Engström och Skolmen. Och jag förstår Sven Melander när han säger att Åke Cato har smart humor som kräver liite mer av publiken.

ake1

Så jag kommer vandra in på Åke Catos blogg med jämna mellanrum för att se vad han har för sig och förhoppningsvis kommer det texter som den jag länkade till här uppe.. ;-)

2 Kommentarer:

akecato sa...

Tack för rosor. Inte för att jag vet var dom kommer ifrån, det finns gränser för min insikt i datorvärlden, men ändå. Och vandra på bara, jag behöver varje sidbesök jag kan få.
Åke C

Martin Hansson sa...

Det är inte svårt att ge rosor till en bördig jord... Fortsätt gärna besöka mig för jag är inne på din blogg då och då för att införskaffa mig inspiration. :-)

/Martin

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN