Vad är jag för dig?

Jag tycker om dig. Det gör jag verkligen, och jag vet att du tycker om mig för du säger det till mig hela tiden. Vi vet att vi saknar varandra när vi inte är nära men jag är inte säker på hur jag ska sakna dig. Vad är jag för dig? Ibland vill jag ställa den frågan till dig men vågar inte för jag vill inte riskera det som finns mellan oss just nu, och det är så bra som det är, men ibland ser jag saker i dina ögon. Saker du inte vill säga till mig. Saker jag har sett förut när vi inte hade balanserat oss i varandra. Känslan vi hade då..  

Döljer du något för mig? Är det något du vill säga men som du inte är säker på hur jag ska ta emot? Ska vi låta saker och ting vara som dom är? Jag vet inte, men en sak är säker. Du är mer för mig. Vad är jag för dig?

Hur många gånger har ni ställt er frågan jag pratar om och det som Norah Jones sjunger om?

Technorati-taggar:10 Kommentarer:

Åsa sa...

Är det inte nånstans i dom frågorna som förälskelse slutar och kärlek börjar? När osäkerheten kommer fram, när tvivlet är där samtidigt som lugnet och lyckan.
Ett hemskt läge, men samtidigt freakin lovely

Martin Hansson sa...

Nu är det länge sedan jag var i den situationen men måste hålla med om att den är rätt prekär. :)

Anonym sa...

vacker sång.....

Martin Hansson sa...

@Anonym: Den är helt underbar och anledningen till att jag skrev inlägget ;-)

I'ma whop yo ass sa...

ungefär tio gånger om dagen de senaste 7 veckorna.

Martin Hansson sa...

@I´m a whop... : Har du ställt frågan till honom eller henne? ;)

septemberflickan sa...

Allt för ofta tyvärr. Men skulle nog inte våga uttala frågan högt i nuläget pga som du skriver "jag vill inte riskera det som finns mellan oss just nu".

Martin Hansson sa...

@Septemberflickan: Om frågan finns där så måste den väl ställas? Man måste riskera något för att ha chans att vinna något.. :D

septemberflickan sa...

Men är rätt säker på vad svaret är, och är nog inte redo för att höra det än. Måste få ta vara på det som är och hoppas lite till först.

I'ma whop yo ass sa...

jag vet ungefär. och avvaktar ett tag. ibland kan det vara bäst så.

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN