Många frågor och tankar om melodifestivalen

Såg ni melodifestivalen igår? Var det bara jag som rabblade harmonier i huvudet?
“G, Em, C, D och nu går dom tillbaka till ett Am” innan ljudet strömmat ut från TV:ns högtalare. Nynnar du också melodierna i förväg eftersom dom är så förutsägbara? Undrar ni också hur en låtskrivare kan ha två låtar med i denna så kallade musiktävling när det fanns ungefär 4000(?) bidrag inskickade? Hur lät dom andra inskickade bidragen? Är inte detta en klubb för inbördes beundran och klappande medhårs för att få vara med och tävla? Bör inte Christer Björkman lämna sin plats till förfogande? Borde inte jag stänga av TV:n? Ja… det borde jag… och jag försökte, men eftersom folket som fanns här hemma igår så gärna ville titta så kunde jag inte stänga av. Allt jag kunde göra var att sitta och lyssna på vår nationella angelägenhet om pest eller kolera. Vår svenska gemensamma masspsykos.
1 Kommentarer:

Åsa sa...

Sicka gäster.. Vägrar stänga av eländet när du vill umgås :-D
Fast just melodifestivalskitsnack i goda vänners lag är bland det gemytligaste jag vet. Som en midsommarfest inomhus, till halvtaskig musik.
Jag har vänner som vägrar, och jag respekterar dom. Själv väljer jag att älska schabraket i all sin härliga kitchiga glans

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN