Looking for the summer

Kära läsare,

När ni läser detta sitter jag i en bil på väg till ett annat land. Ett land som erbjuder bad och fritidsaktiviteter och allt det där andra man gör när det är sommar. I landet jag ska till kan man göra detta även på vintern. Jag sitter i en bil tillsammans med min son och jag åker med en kvinna som även hon har sin son med sig. Nämligen mig. Vi kommer möta upp min bror och hans familj på plats. Det kommer finnas god mat och vin på plats för det har vi blivit lovade.

Denna vintern har som ni säkert förstått inte tagit så hårt på mig men nu börjar även jag leta efter vårtecken och innan jag åkte hemifrån idag så hörde jag droppar från stuprännor och en liten fågel som sjöng sommarvisor längre bort. Det är inte långt kvar nu, till våren.

Vi hörs när jag kommer fram.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Det låter härligt att du ska resa iväg, om du nu inte bara är ironisk vill säga och inte alls är på väg till nåt varmare land.
Eftersom ett nytt snöoväder är på väg så känns våren om möjligt ännu längre bort än tidigare. Eller är det bara jag som är bitter? :)

Martin Hansson sa...

jovisst är jag i ett annat land. men det är inte så långt bort ;). Våren kommer om två, max tre veckor! :D

Erica sa...

Här i Göteborg har vi haft snöstorm hela dagen

Eva Malm sa...

Har du varit i den där stora flyghangaren utanför Berlin?
Dit skulle jag vilja åka!

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN