En lördag i jazz

Melody Gardot Godförmiddag, här sitter jag och lyssnarMelody Gardot tillsammans med en kopp kaffe och njuter av en tid som liksom står stilla. Jag älskar helgmorgnar.

Vad står på schemat idag då? Jag ska snart iväg till en vän för att hjälpa honom att sätta upp ett kök. Ja, jag snickrar och har lite talang på den fronten efter att ha växt upp med en pappa som kommer från en snickarfamilj. Efter det ska det köras till Lund för att shoppa en del födelsedagspresenter, kläder och mer vin. När kvällen kommer blir det släktkalas och vidare därifrån finns det en återresa till Lund i planerna. I allt detta finns det en fajt med “min gamla vän, demonen” som gjort sig påmind igen. Livet går vidare. Kanske kommer det ett samtal från Kina idag som kan leda mig in på ett nytt spår? 

Igår fick jag en inbjudan till Magnus Tingseks releasefest för hans nya platta. Att folk tänker på mig och ger mig så sköna sms gör mig glad och såhär dagen efter ångrar jag nästan att jag inte gick dit även om jag hade en väldigt trevlig och skön kväll med goda vänner igår. Gårdagskvällen fick mig att koppla på känslosläpet igen. Kanske bara nyttigt för mig, vem vet? Tiden får utvisa.

…Förresten, Melody Gardot är riktigt skön!

Vad ska ni göra idag?

Technorati-taggar: ,,

2 Kommentarer:

Kristina af Knusselbo sa...

Ja, vilken tjej! Och en förunderlig historia, jag antar att du såg henne på Skavlan igår?

Martin Hansson sa...

Nej, jag missade Skavlan igår. Melody Gardot har funnits i min spellista ett tag och jag njuter nästan varje morgon av de sköna tonerna ;-).

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN