Vad händer med sånt jag gillar men som jag inte utför?

20031858_10156352227748709_4933350276798871360_n
Jag minns att jag tyckte mycket om att skriva. Jag minns att jag tyckte om det så mycket att jag gjorde det varje dag, men varför gör jag inte det idag? Om det nu var så himla roligt?!

“Det var länge sedan nånting brann, i alla fall nära mig”

Så sjöng min, för den tiden, största musikhjälte Lars Winnerbäck. Jag gillar honom fortfarande men jag minns att jag gillade honom väldigt väldigt mycket då och lyssnade på honom varje dag hela tiden. Då ska vi inte nämna hur jag lärde mig låtarna på gitarren och satt och spelade dom när jag inte lyssnade på dom… men det är snart tio år sedan.
 
Vad händer med sånt jag gillar men inte utför? Försvinner gillandet då eller gillar jag det fortfarande så pass mycket att jag utför det i min hjärna? Som en placeboeffekt?
Ja jisses, jag kanske går här och inbillar min hjärna att tro att jag fortfarande skriver och gillar Winnerbäck så pass att jag faktiskt inte behöver sätta mig ner för att skriva eller starta Spotify för att lyssna på Winnerbäck för att jag ska tro att jag verkligen gör det?!

Här sitter jag, grundlurad av mig själv, ledsen och besviken på att jag tror att jag kanske bara lever på låtsas. Det vill jag ändra på. Jag vill börja skriva på riktigt igen.

Bara för att se hur länge jag egentligen tycker det är på riktigt alltså.

Bara för att se hur mycket det kan brinna nära mig.

Förstår ni?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN