Köp pilotglasögon

Om du vill se ut som en pojke med manlighetskomplex, köp pilotglasögon. Om du inte släppt tanken att Tom Cruise var het hos brudarna på 80-talet och du vill vara som han var då, köp pilotglasögon. Om du är hip-hopare utan egen attityd, köp pilotglasögon. Om du tycker att Södermalm och rosa tröja fortfarande är hett, köp pilotglasögon. Om du vill se ut som en läderbög som förnekar sin läggning, köp pilotglasögon. Om du har lågt självförtroende och bristande självkänsla, köp pilotglasögon. Om någon säger till dig att du inte passar i pilotglasögon så lyssna på din vän. För det är i så fall en bra vän. En skitstövel blir en större skitstövel i pilotglasögon och en mes blir en ännu större mes i pilotglasögon. Så se till att du vet vem du är innan du försöker bära dom.

Behöver jag nämna att jag inte gillar pilotglasögon?

Martin på Spotify

Jag och många med mig har fått den nya uppdateringen för Spotify. Nu kan man se vänners profiler och musiklistor. Eftersom det är kul att upptäcka ny musik så får ni här en länk till min profil på Spotify. Jag vill ha nya favoriter. 

image

Förresten, har ni sett att jag lagt in en Facebook-gilla-knapp längst ner? Tryck på den lite då och då.. bara för skojs skull…

Vad gör du nuförtiden? Det var alldeles för länge sedan vi sågs.

DSC000511 Jag kanske skulle skriva något. Bara för att berätta för att jag lever och mår bra. För ibland känns det inte som jag vill skriva och berätta vad som händer i mitt liv och det var länge sedan jag hade ett såhär långt blogguppehåll. En märklig effekt av detta är att folk börjar ringa och fråga istället och det är ju det jag gillar. Samtalet med en levande människa.

Vad har då hänt hos mig?
Om jag skulle få den frågan spontant på gatan hade jag svarat “ingenting”, men det är ju inte riktigt sant. Jag har installerat Windows 7 i alla mina datorer, köpt en bil och sålt en annan, Guldfeberstartat ett nätverk som i en förlängning förhoppningsvis ska bli ett samtal om affärsidéer och entreprenörsskap. Jag var och såg när Lugis damer slog Sävehof i SM-slutspelet i handboll igår, trädgården har fått sig en liten vårrensning. Jag har ordnat med försäkringar och bankkonton, och jag har låtit tiden gå. Jag har utöver detta förstått att jag har en son som är 12 år, snart 13, med ett behov av att få egen tid och att vara oberoende av sin pappa och säkerligen sin mamma också. Det tar emot lite… men det är ändå så det ska vara. På kärleksfronten inget nytt. Å andra sidan så har jag slutat tro på kärleken och går omkring med en egocentrisk känsla.

Ikväll blir det förhoppningsvis en trevlig kväll med min vän fröken Silver och bubbel. Det var ett tag sedan och jag ser fram emot det.

Har ni det bra?

Att spela Schack med sin son - del 3

DSC00058 Trots bister min, hotfull kyla och löften om att aldrig lägga sig så åkte Simon på förlust ikväll igen, men han närmar sig sin första seger med stormsteg.
Jag hade inte många pjäser över när jag till slut kunde säga “Schack matt!”. Undrar hur många gånger till jag kan göra det? Nu står det 3 - 0 till pappa, men det börjar lukta fördel Simon. Jag kanske skulle börja plugga strategier och taktik?

Technorati-taggar:



Om du går nu går jag sönder

Jag har lekt lite med talsyntes och nu tänker jag låta Elin recitera en av texterna som funnits här på Kärleksförklaringar till förbannelse ett tag.



“Om du går och träffar någon nu går jag sönder. I mina ögon skulle det inte finnas någon god nog för dig och den du träffar kommer bli genomborrad av mina misstänksamma blickar. Jag kommer troligtvis försöka få dig att förstå hur dålig jag tycker denna människan är för dig men lyssna inte på mig… Det är bara mitt sura hjärta som talar och det skulle troligen inte kunna tänka klart och förstå ditt bästa.

Tala om för mig hur bra allt är så får vi se om jag tror dig. Visa mig att det finns en glöd i dig, att du vill behålla glöden, och jag ska bli din eldstad för en stund när du behöver. Men helst av allt skulle jag vilja att du ser hur bra vi är tillsammans.. “

ur Nästan perfekt, snart där av Martin Hansson




Allt hon gör

beach-love-couple-silhouette “Allt hon gör, lyfter mig som människa och person. Tack vare henne kommer det skratt ur min mun och leenden från mina armar. Trygghetskänslan drar som en vind runt husknuten och landar säkert i min mage. Inspirationen hoppar runt och lever sitt egna liv i hennes bekräftande ögon. Jag har svårt att sova när jag vet att timmar med henne går förlorade.

Allt hon gör, lyfter mig som människa och person men ändå behöver hon inte göra så mycket mer än att vara sig själv.”

Ur “Nästan perfekt, snart där”




Ja… Jag säger ja…




 
SPELAREN
/SPELAREN