En förmögen man

Det är möjligt att jag inte är den mest aktiva mannen på nätet för tillfället. Det kan till och med vara så att jag dragit ner min nätnärvaro till något som skulle kunna beskrivas som sporadisk. Och det känns skönt. Om tid är pengar är jag en förmögen man.

Vad har hänt sedan sist?
 Tja, både mycket och inget. Jag halkar runt på vinterhala skånska vägar. Viker ner mig för bilköer och modd. Myser till det där jag sitter i mitt lilla hus på landet tillsammans med goda vänner. Just nu ser jag fram emot en tvåveckors julledighet och tänker på hur allt blir vad man gör det till. Säg vad ni vill men jag vägrar ansluta mig till köphysterin som pågår just nu. Jag måste inte ha en julgran och jag måste inte ge Simon femton julklappar för att i samma ögonblick hoppas på bekräftelsen i ett barns tacksamma ögon. Och detta är en av anledningarna till min nätfrånvaro. 

Mitt löfte är att ge mer av mig själv och min tid till Simon. Nog om det nu innan jag hamnar i en melankolisk jag-är-en-bättre-människa-stämning. Sådant är bara drygt att läsa och kan bara vara uppskattat av den som tänker och skriver det. Vad jag vill säga är att allt är bra och gitarren är stämd.

Till vi hörs igen. Ha en skön tid.


p.s. hoppa in på forumet. Där finns en gåta :D

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Nu låter du sådär som en mys-tomte igen... kan man hyra dig? ;-)

Martin sa...

Det beror på i vilket syfte :D men jag kan säga att med rätt personer är jag ett utomordentligt sällskap.

Anonym sa...

Mjo, jag vet ju det... ;-)

Anonym sa...

En rik man... Lovely.. du är fullkomligt ursäktad í din nätfrånvaro. Livet är till för att mysas bort inte skriva digitala spaltmetrar (hoho, vad jag kastar sten i glashus)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN