Bengt-Åke Gustavsson

Ishockey, Czech Hockey Games, Sverige - Finland Jag har precis sett Sverige slå Kanada med 3-1 i VM-Hockeyn och såklart känns det jäkligt bra inför fortsättningen av turneringen. Det är idel unga friska spelare med jävlar anamma i det svenska laget men jag undrar var dom får det där jävlar anamma ifrån? För inte kan det väl vara ifrån Bengt-Åke Gustavsson som är lagledare?

Varje gång han får en fråga ser han ut som han precis blivit förolämpad och svarar därefter. Har han verkligen så dåligt självförtroende att han tror det inte finns någon som tycker att laget gör en bra insats? Man kan se hur TV-kommentatorerna trippar på tå för att stackars Bengt-Åke inte ska känna sig förnärmad. Säg för guds skull inte till honom att laget kan bli bättre och i synnerhet inte HUR det kan bli bättre. Då kommer svar från B-Å i stil med “Träna du själv så ska vi se hur det går..”, varje gång

Han är hela tiden inställd på att försvara sig mot anklagelser mot sitt dåliga coachande av laget. Vad är det han maskerar? Tycker han själv att han är en dålig tränare? Tycker han verkligen själv att han gör ett dåligt jobb?

Sverige spelade bra ikväll men jag vet i sjutton om det är Bengt-Åke’s förtjänst.

MURRAY-ICE-HOCKEY-WORLDS_

5D022275FBFDD6FBED1CB99FBF014AB4

3 Kommentarer:

Åsa sa...

FAst det verkar som just coacher skall vara sura, lynniga och lätt osympatiska för att få igång ett idrottslag. Lätt fascinerande. Kanske är BÅG precis vad de svenska jantemiljonärerna behöver för att få motivation?

Förresten är detta ännu ett skamlöst försökt att locka manliga läsare?

Själv finner jag hockeyn ointressant då solen lyser på min näsa. Fast å andra sidan är jag ju en fotbollsbrud.

Martin Hansson sa...

Åsa: Coacher ska inte vara sura och lynniga.. de ska utsråla energi, tro, hopp och jävlar anamma.. ;)

... och nej.. för att locka manliga besökare har jag gjort en ny blogg ;) .. http://gulamaskiner.blogspot.com/

åsa sa...

Oh my god.. min far hade kissat på sig av upphetsning om han såg denna blogg :)

FAst om man tittar på framgångsrika coacher så är just hopp och tro inte de förmedlar. Jävlar anamma ohja. Men majoritet (Morinho, Peps, Svennis) utstrålar mest jävlar anamma och en övertro till sina strategier som guds gåva till sporten

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN