Vad gör du nuförtiden? Det var alldeles för länge sedan vi sågs.

DSC000511 Jag kanske skulle skriva något. Bara för att berätta för att jag lever och mår bra. För ibland känns det inte som jag vill skriva och berätta vad som händer i mitt liv och det var länge sedan jag hade ett såhär långt blogguppehåll. En märklig effekt av detta är att folk börjar ringa och fråga istället och det är ju det jag gillar. Samtalet med en levande människa.

Vad har då hänt hos mig?
Om jag skulle få den frågan spontant på gatan hade jag svarat “ingenting”, men det är ju inte riktigt sant. Jag har installerat Windows 7 i alla mina datorer, köpt en bil och sålt en annan, Guldfeberstartat ett nätverk som i en förlängning förhoppningsvis ska bli ett samtal om affärsidéer och entreprenörsskap. Jag var och såg när Lugis damer slog Sävehof i SM-slutspelet i handboll igår, trädgården har fått sig en liten vårrensning. Jag har ordnat med försäkringar och bankkonton, och jag har låtit tiden gå. Jag har utöver detta förstått att jag har en son som är 12 år, snart 13, med ett behov av att få egen tid och att vara oberoende av sin pappa och säkerligen sin mamma också. Det tar emot lite… men det är ändå så det ska vara. På kärleksfronten inget nytt. Å andra sidan så har jag slutat tro på kärleken och går omkring med en egocentrisk känsla.

Ikväll blir det förhoppningsvis en trevlig kväll med min vän fröken Silver och bubbel. Det var ett tag sedan och jag ser fram emot det.

Har ni det bra?

7 Kommentarer:

Åsa sa...

Att låta cyberspejsen vila och leva lite låter tämligen behagligt. Strunta i bloggen och samtala bort tillvaron istället :)

Martin Hansson sa...

Haha du tycker jag ska sluta blogga helt? ;)

Åsa sa...

För personlig del - Nej. Men whatever makes you happy brukar jag leva efter och även tycka att andra skall göra. Känner man inte för blogga och råkar vara upptagen av livet, skall man inte känna angst för att ignorera sin blogg.
Jag tycker du borde prata sönder blogg, vardag och livet i allmänhet ;)

Pia sa...

Klart man mår bra... särskilt när man ser lite nytt på Kärleksförklaringsfronten :-D

Ha en trevlig kväll!

Erica sa...

Men för oss andra som inte kan ringa dig, är det ju bra trist att inte få höra hur du har det och få ta del av dina tankar. De är spännande, oavsett om jag håller med dig eller inte. Så fortsätt skriva!// E

Anonym sa...

Du har fortfarande coola glasögon ;O) och hur gör man för att kunna stalka dej via telefon? (skojar)
"Jag har installerat Windows 7 i alla mina datorer" ... Inte undra på att du blev väck från bloggen så länge >:O) ... men ditt beteende väcker också oro, självplågeri :-o
Guldfeber... affärsidér, fasen, jag har ju en som skulle konkurrera starkt med Blocket. skulle ta 1 programmerare max 7 veckor att programmera upp sen är det bara att tälja guld. I only wish I had the time :-o

Martin Hansson sa...

Kakafoni: Kom med din affärsidé :D...
Självplågeri? Nja, snarare paus i livet på bloggen och uppskruvat tempo i det riktiga.. Tack för komplimangen om glasögonen. Snart blir det linser igen haha.. mitt telefonnummer finns på hitta.se ;)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN