Köp pilotglasögon

Om du vill se ut som en pojke med manlighetskomplex, köp pilotglasögon. Om du inte släppt tanken att Tom Cruise var het hos brudarna på 80-talet och du vill vara som han var då, köp pilotglasögon. Om du är hip-hopare utan egen attityd, köp pilotglasögon. Om du tycker att Södermalm och rosa tröja fortfarande är hett, köp pilotglasögon. Om du vill se ut som en läderbög som förnekar sin läggning, köp pilotglasögon. Om du har lågt självförtroende och bristande självkänsla, köp pilotglasögon. Om någon säger till dig att du inte passar i pilotglasögon så lyssna på din vän. För det är i så fall en bra vän. En skitstövel blir en större skitstövel i pilotglasögon och en mes blir en ännu större mes i pilotglasögon. Så se till att du vet vem du är innan du försöker bära dom.

Behöver jag nämna att jag inte gillar pilotglasögon?

7 Kommentarer:

Åsa sa...

Pilotglasögon är ungefär lika sympatiskt som en samling av Rammstein skivor.

Tina sa...

Hmmm....snacka om att döma hunden efter håren...

/Stolt, smart tjej med både självkänsla och självförtroende, en Last FM-profil som skulle falla dig i smaken OCH pilotglasögonbärare

Jonna sa...

såna glasögon e coola ju ;P

ANNJAGUAR sa...

håller med föegående talare..:)

Martin Hansson sa...

@Tina: "Så se till att du vet vem du är innan du försöker bära dom." ;) .. du vet ju vem du är.

Till er andra.. nu är detta skrivet ur ett genusperspektiv. Om ni identifierar er som män så förstår jag att ni tycker jag trampar på en del tår ;)

Andréa sa...

Okej, du gillar inte pilotglasögon helt enkelt :)

Martin sa...

Andrea... nej jag gillar inte pilotglasögon hahaha

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN