Kul på Kärleksförklaringar till förbannelse

Nu är det inte mer än två dagar kvar att rösta på vem ni vill ge “Lilla bloggpriset”. Som ni ser leder Catarina rakt upp och ner stort och jag tror faktiskt att vi redan ser en vinnare. Nu ska jag bara komma på ett bra pris också.

Som ni också kan se så har jag lagt in en liten ruta här till höger. Tekniknörd som jag är och nyfiken på nya saker är jag ju tvungen att prova hur det är att feeda min webkamera live här på bloggen. Vet inte vad jag ska göra där än men det kommer säkert något där också till slut.
Har ni någon bra/kul idé?

Edit: Så har jag då haft min första testsändning ikväll mest för att kolla ljud och bild. Jag tackar Pam för tålmodigt svarande på mina frågor om detta. :-D
4 Kommentarer:

Pia sa...

Coolt! Får man se lite mer av Stellan nu då? :-D

Martin Hansson sa...

Kanske det haha

Catarina sa...

OJ! Jag känner mig som Marcus Hellner på sista sträckan - med bra lagarbetare bakom mig. Fast det är ju två dagar kvar, så jag ska inte ta ut något i förskott.

Antagligen har jag dessutom fuskat mig till en eventuell seger, för jag skrev om tävlingen på min blogg. (Men då fick "mina" läsare lära sig hitta hit på samma gång!)

Tack för din nano-tävling Martin - själv kan jag inget om tekniken bakom ord och formuleringar, så jag kan inte kontra med något liknande hos mig...

Martin Hansson sa...

Det tycker jag är en väldigt sympatisk grej att skriva om på din egen blogg :-D .. det tackar jag dig för. Hade velat att fler gjorde så.. :-D.

Det kommer säkert fler tävlingar.. ;-)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN