Ett möte med Bert Karlsson

När jag jobbade som säljare på Radio City 107,0 i Malmö hade vi med jämna mellanrum besök av svenska kända personer. En dag var det Bert Karlsson som skulle göra oss den äran med ett besök hos morgongänget för att prata melodifestival och schlager.

De som satt i Radio City´s morgongäng då var Per Scholander, Susanna Dzamic och Truls Ström. Jag vet inte om ni minns någon av dom.
Truls är son till Ola "Solstollarna" Ström, Per kommer från studentradion Radio AF och Radio Syd som bl. a. födde fram Jesse Wallin. Susanna Dzamic har man kunnat höra på Sveriges Radio ett par år och nu är hon tillbaka på Radio City, som idag heter Mix Megapol Radio City 107,0.

Truls och Susanna hade komponerat en egen schlagerlåt och den framfördes live i radion. Bert skulle recensera den. Truls är för övrigt en duktig musiker och tillsammans med Stellan Colt, som också jobbade på stationen, bildade dom en del i husbandet hos Pernilla Månsson Colt i TV-programmet Bumerang.


Jag hade inte mycket till övers för Bert Karlsson sedan innan och han spädde på den där känslan där och då med sina konstanta uttalanden om Susanna Dzamic som "hon med brösten".

"Truls spelar bra och låten är sådär men hon med brösten kan ju inte sjunga...

Året var 2001, minnet är lite grumligt men känslan sitter kvar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN