Mitt första möte med Tomten

Mitt första möte med tomten var när jag var fem år ungefär och jag minns detta möte särskilt tydligt eftersom jag hade gömt mig i en vrå för att titta på ett stort paket som någon av oss skulle få den julen. Det var ett konstigt och stort paket och jag ville så gärna ha det. Plötsligt fick jag höra ljud från någon som kommer in genom köksdörren och genom en springa i dörren får jag se att min mamma står och kysser tomten! Vad jag tänkte därefter känns fortfarande väldigt starkt; "Tänk om våran pappa kommer nu!"

Tomten och mamma stod där och kramades och kysstes och jag minns att hon sa till honom "Å, vad du är bra!" och något om att det "inte är någon som ser att det är du..." eller något sånt, jag minns inte det där ordagrant men jag vet minsann att det var tomten mamma kysste den där kvällen!

Hon. Kysste. Tomten... tänk om våran pappa kommit då!

Lars Vegas Trio – Jag Såg Mamma Kyssa Tomten

Technorati-taggar:

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänkte det när jag läste din blogg. Att är inte det samma text som den där jullåten? :) Men så såg jag dina taggar och insåg att du också var medveten om det.

Martin Hansson sa...

;-)

Anonym sa...

Men det var en bra omsrkivning av texten.

Anonym sa...

denne sang findes også på dansk "jeg så julemanden kysse mor" min lille datter har sunget den hele julen....... tænk om julemanden fandtes :))

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN