Martinord

Eftersom det har blivit så populärt att förklara sina ord på bloggen så att alla, även den mindre begåvade människan, kan förstå vad det är man skriver så ska jag försöka göra ett litet lexikon över använda ord på kärleksförklaringar till förbannelse. Mogi har gjort det och även Marcus Birro så varför inte jag?

http://mymlanthereal.wordpress.com/2009/08/31/birro-gor-en-mogi/

Så, lite användbara Martinord:
Katt – Ett djur med fyra ben som säger “Mjau!”
Lars Winnerbäck – En man som vill gå åt samma håll och får för sig att det är någon som är tillbaka hela tiden. Har dessutom lite problem med att få ordning på sitt liv men det är tanken som räknas ändå.
Häromkvällen – En obestämd kväll som redan har hänt. Mest troligt är det att den inträffat två kvällar INNAN nuvarande kväll. 
Vän – En person man känner tillhörighet med. Det finns olika vänskap men alla har en förmåga att beröra någonstans på djupet. Kan lätt förväxlas med ordet “bekant”.
Blogg – En sida på nätet som man fyller med text som handlar om sådant som hänt, man vill ska hända, HUR det borde ha hänt eller ska hända. Ofta skrivet av någon som behöver någon form av bekräftelse vilket kan förklara bloggares ständiga kamp om bloggarens rättigheter och kraft att påverka.

Detta är ju bara ett litet axplock av alla orden jag har skrivit här på bloggen (Jag har skrivit JÄTTEmånga jag lovar!) så jag hoppas att jag förklarat dom så att alla, även mindre begåvade, kan klara av att förstå vad jag skriver när dessa orden förekommer. Ni som inte förstår ändå är välkomna att skicka mig ett mail så ska jag försöka förklara så snart jag kan.

(Sarkasm är rätt skönt ibland)

1 Kommentarer:

Erica sa...

Ha ha ha :-)

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN