Detta är jag just nu…

En medarbetare till mig har tydligen en speciell gåva som innebär att hon kan måla personligheter och igår kom hon till mig med en målning av MIN personlighet. Den ramade jag in och satte upp på väggen i hallen. Enligt konstnärinnan så kan den ge mig lycka och tur så jag hoppas på någon högre makt som ska ingripa snart.

DSC00003

Detta är alltså min person just nu där delfinerna står för intelligens (och det är många delfiner), det orangea för kreativiteten, det röda för den jordsliga kärleken och det blåa för språk och tal. Det finns ett antal färgdimensioner till som beskriver vem jag är men det är lite svårt att gå in på här. För övrigt så såg hon Simon och mig tillsammans med en tredje person som jag hör ihop med själsligen vilket gör mig lite glad eftersom jag länge tvivlat på den fronten. Det gula fältet beskriver min energi just nu och det gröna är min själ. Som ni ser så ligger den gröna väldig nära ansiktena som kan tydas som att det just finns en tvillingsjäl i mitt liv.

Jag blev så in i bombens glad av denna målningen att jag förvånar mig själv. Den är personlig och konstnärinnan målar dessa utan att ha kontroll över processen, enligt henne själv. Bitarna faller bara på plats. Ungefär som framtidsmålaren i “Heroes” om ni minns. Hur som helst så är det precis denna typen av gåvor och omtanke som gör mig lycklig och tacksam.

11 Kommentarer:

Kristina af Knusselbo sa...

Jättehäftigt. Snygg var den också.

Martin Hansson sa...

Jag tycker också att den är snygg.. och den blir lite vackrare iom att den känns så personlig... :-D

Erica sa...

Den var verkligen fantastiskt fin. Vilken fin gåva!

Annika sa...

Sådana arbetskamrater vill jag också ha...kan jag få låna din så hon kan göra en målning av min personlighet också, så kan vi se om de passar ihop?:)

Martin Hansson sa...

@Annika//Jag ska genast höra med henne ;-)

Annika sa...

Låter bra :)

Martin Hansson sa...

Men då kan du inte vara så hemlig ;-) haha

Annika sa...

Nej, klart jag inte kan:)

Martin Hansson sa...

Hahaha överens!

Sjumilakliv sa...

Vilken häftig tavla! En sån skulle jag också vilja ha, även om min säkerligen skulle gå i lite dovare toner.

Martin Hansson sa...

Det känns som den ger mig lite tur just nu också ;-)...

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN