Att vilja synas på nätet

Idag surfade jag in på deepedition.com och läste ett av hans inlägg angående bloggmobbning. Han och jag har tidigare haft en öppenhjärtlig men hård diskussion gällande något jag faktiskt inte kommer ihåg nu. Men en smart och klok man är det som har fått min respekt sedan lång tid tillbaka.

Jag försöker verkligen inte hacka ner på andra och bemästra, men ibland kan jag inte låta bli. Det är ungefär som när flickorna och pojkarna står framför idoljuryn och sjunger helt uppåt väggarna falskt så man blir rädd och helt seriöst blir förvånade när dom får höra det. Då tycker jag lite synd om dom att dom inte har några vänner som kan vara helt ärliga mot dom och säga som det är; “Du kan inte sjunga”.
Fast, hur långt ska man vara ärlig?

Hur som helst, det var inte det jag skulle skriva om. Dessa filmsnuttarna som finns på deeped är faktiskt väldigt underhållande och det är nog den typen av bloggar som en gång fick mig att vilja blogga. Fråga inte varför.

http://mogis.se/
http://amandavardet.blogg.se/

Gå in och kolla dessa bloggarna. Det finns ett humorvärde här som jag inte tror är meningen att finnas. Kanske är det en PR-Kupp för Hey Baberiba-gänget eller någon ny humorkonstellation?

1 Kommentarer:

Peter B sa...

Haha! Dessa bloggar sög röv riktigt ordentligt. Humorvärdet är högt

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN