Nästan som nätdejting

PhotoFunia-78dceJag gjorde ett självporträtt och ställde det vid väggen men kvinnan på bilden verkade inte tycka om motivet.

Sedan skrev jag en bok om mig själv som hon nu står och läser men det verkar inte som hon förstår något. Eller så är hon irriterad på något av det hon läser? Visst, den är kanske inte perfekt skriven eller fylld med innehåll om glitter och glamour men det finns så mycket mer än så i den. Berättelser om en man som vill, som kan och som inte är rädd för utmaningar. Spännande historier, men jag tror hon bara läste ingressen.

Hon vill inte lära känna mig eller ta reda på mer om mig. Jag tror hon skapar förutfattade meningar baserat på ett par rader text och en bild. Det känns som en hopplös situation. Boken hamnar säkert i en bokhylla någonstans väntandes på att någon ska låna den. Jag hoppas den personen förstår vad jag menar. Jag hoppas tavlan blir värd något en dag.

Technorati-taggar: ,,,

11 Kommentarer:

Marlén sa...

En dag tror jag att hon inser hur spännande och intressant boken är ..
Och då kommer din tavla att förgylla hennes finaste rum ..

Catarina sa...

Det kanske helt enkelt är fel kvinna.

Zaklina sa...

Ser hon att bilden föreställer dig? Vet hon att boken du skrivit är om dig själv? Kanske har hon läst för många dåliga böcker och numera bara snabbläser dem? Kanske har hon tittat närmare på rent för många tavlor och upptäckt att de inte var så perfekta som de såg ut från början?
Du kanske ska marknadsföra dig själv lite bättre? Får hon klart för sig att tavlan föreställer dig och att boken handlar om dig.....ja då kommer tavlan att hänga välputsad på bästa platsen, och boken vara sönderläst.
Men framför allt....läser hon din blogg? Om inte så måste du se till att hon får läsa din text!
Kramar och lycka till :-)

Martin Hansson sa...

Hmm, jag kanske ska ha lite mer högläsning, få henne att lyssna? Fast å andra sidan så vet jag inte om jag vill bli tvingad på människor som kanske inte vill höra vad jag har att säga. ;-)

Zaklina sa...

Få henne till att lyssna, sen får hon själv bestämma om hon vill höra. :-)

Marlén sa...

Våga vinn !

Lycka till Martin :)

Martin Hansson sa...

Ett problem är att jag redan ser mig som vinnare haha.. men tack för uppmaningen ;-) kram kram

Martin Hansson sa...

Nu måste jag nog förtydliga lite... kvinnan finns inte just nu och berättelsen är byggd på en bild. Inlägget är mest en generell syn på nätdejting och hur ytligt det där kan vara.

Loonies sa...

Och du tycker jag är bitter!
Men det var ett fantastiskt härligt hantverk du lagt ner. Önskar jag var lika kreativ som du. Men jag är ju bara...b i t t e r...

Martin Hansson sa...

inte bitter, bara tänkande...

Bäst att se upp! Skriv med varsam hand Martin… « KÄRLEKSFÖRKLARINGAR TILL FÖRBANNELSE sa...

[...] KÄRLEKSFÖRKLARINGAR TILL FÖRBANNELSE « Nästan som nätdejting [...]

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN