En snabbt växande blogg på Bloggportalen

imageBloggportalen finns det 54801 bloggar registrerade just nu och denna bloggen ligger idag på plats 901 (Edit: 772 30/3 i rankingen över mest besökta bloggar i kategorin “alla”. De senaste dagarna har jag haft mina ögon på just detta, och Kärleksförklaringar Till Förbannelse klättrade 100 platser igår! Dessutom ligger denna bloggen på 14:e plats på topblogarea.se… av 1272 st..

Detta gör mig jätteglad för jag antar att det betyder att ni kommer tillbaka och gillar det jag skriver. Många gånger skriver jag väldigt personligt och en del inlägg blir mer utåtriktade reaktioner på omvärlden. En del inlägg är helt enkelt bara tankar om hur saker och ting skulle kunna vara eller en reflektion av historier jag får berättat för mig. Kommentera gärna så ska jag svara så gott jag kan.

imageJag har börjat Twittra i dagarna som ni kan se längst upp till höger i  bloggen. Det blir säkert ett par uppdateringar där varje dag. Små tankar om det som är ögonblick i tillvaron, som lika gärna kunde vara osagda. Saker som inte är så stora att skrivas om men ändå nämnas.
Det har ju “twittrats” idag om Earth Hour –09, en manifestation som många gillar och lika många tycker är helt onödig. Det verkar vara lika många människor som ställer upp och släcker sina lampor som dom som helt och hållet struntar i det. Jag kommer ställa upp på detta för jag tycker om kraftsamlingar och manifestationer där en mängd människor ställer sig på rad och visar sin inställning.
Annarkia tycker vi kan göra mer och jag håller med! Heksann tycker vi ska släcka fler lampor. Kjellberg är tveksam och tänker hålla sina lampor tända. Det finns många åsikter om hur, varför och vad detta gör för skillnad? Jag menar att det inte gör någon skillnad mer än att vi säger till våra ledare hur vi vill ha en förändring. “Gör något av detta nu!”
Technorati-taggar: ,,

6 Kommentarer:

Sophy - What U See Is What U Get. sa...

är twitter nått att ha då?

Martin Hansson sa...

Jag har varit tveksam länge till det men måste säga att det är ett väldigt användbart instrument. Det finns så mycket kunskap att ta del av! Prova vetjag.. :-D

kulturbloggen sa...

Gratulerar till att allt fler hittar hit.

Martin Hansson sa...

Tack, ni har nu en länk i min bloggroll... för det ni gör är intressant!

Weirdo sa...

Fin blogg du har här! Intressant läsning!

Martin Hansson sa...

@Weirdo Tack!!!

Skicka en kommentar