Hata “Din Gata” på P3

Jag kan inte hjälpa att jag fascineras av att P3 kan låta dessa två individer sitta och snacka skit varje torsdag eftermiddag mellan 16-18. Jag pratar om Saman och Cynthia eller vad dom nu heter. Två människor som kommer med dåliga spaningar om nyheter från förra veckan. Två människor som sitter och försöker vara roliga på bästa sändningstid när allt dom åstadkommer är irritation. 

sr_dingata1006Irritation över deras okunskap och ignorans. Utan substans angriper dom företeelser för att dom ska kunna göra sig lustiga över dom, men det lustiga är att dom ALDRIG övertygar. Dom tror inte själv på vad dom säger. Dom försöker vara roliga men någon måste tala om för dom att humor inte finns i ett manus. Det växer i magen och hjärtat blandat med lite hjärnaktivitet. Einstein sa en gång att “Humor är intelligens som roar sig”. Detta är inte humor det är bara plumpt!

Lägg ner “Din Gata” och jag jublar!

Nu ska jag sätta mig ner och bränna Ubuntu på en skiva och försöka boota upp Linux för jag är så jäkla nyfiken på det. :-D

ubuntulogo

 

 

Technorati-taggar: ,,

1 Kommentarer:

Nästan Jesse Wallin... sa...

Ja var tog gamla hederliga Radio P4 från AF-borgen vägen? De som spelade 12:or med Tears For Fears, Howard Jones & Indochine. Lata sommardagar på gräsmattan med bandspelaren framför sig och fingrarna på "play" & "rec". Det var tider det!
Men som sagt, jag håller med dig Martin. Det är inte bra radio.

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN