Har upptäckt en rolig liten funktion i Windows Live Writer :-D

Bloggandet här har varit väldigt aktivt från min sida och så även besöken! Jag är glad åt att det just nu är ca 200 om dagen som kommer in här och läser vad jag skriver.

Så… ikväll ska jag kolla film och käka pizza med Simon. Jag tar lite paus. Kommer tillbaka snart men ikväll blir det film. :-D!!!

Jag har dock en liten spaning som kanske kan locka något att fundera lite. Nämligen: Varför packar brödbolaget ner 8 korvbröd i en påse när korvbolaget oftast lägger i 10 korvar i sitt paket? Kunde dom inte samarbeta mer eller är det för att vi ska komma i otakt och köpa mer än vi egentligen behöver? ;-)

Fundera på det så ses vi senare.

Uppdaterat:
Christer “inneifrån” sa: Korvbröd, allt inom handeln handlar om att tjäna så mycke pengar son möjligt!
Pågens: förut 12-pack bröd 504 gr=24,50 48,61kr/kg tror jag, de blev
idag 8-pack 336gr 19,90=59,22 kr/kg.. psykologi att komma under 20 kronor..samt att få mer betalt!! per kg + att du som konsument ska komma i otakt som du sa;-) ha ha!!!
Oftast e de för mycke med 12 korvbröd, de blir inte så roliga i frysen -( kan jag berätta!! Jag tror att de blir bra med 8-pack -) mindre svinn i hemmet!!
Vi betalar alltså ca 11:- mer per kilot när vi köper dessa förnämligt praktiska “åttapacken" korvbröd ;-). Var är Janne Josefsson när vi behöver honom!!!

Vilken den roliga funktionen är Windows Live Writer? Jag skrev detta inlägget kl 17:16 och det blir publicerat 19:00 :-)…. visst är det kul?

4 Kommentarer:

christer persson sa...

Korvbröd: allt inom handeln handlar om att tjäna så mycke pengar son möjligt!
Pågens: förrut 12-pack bröd 504 gr=24,50 48,61kr/kg tror jag de blev
idag 8-pack 336gr 19,90=59,22 kr/kg.. psykologi att komma under 20 kronor..samt att få mer betalt!! per kg + att du som konsument ska komma i otakt som du sa;-) ha ha!!!
Oftast e de för mycke med 12 korvbröd, de blir inte så roliga i frysen:-( kan jag berätta!! Jag tror att de blir bra med 8-pack:-) mindre svinn i hemmet!!

Catarina sa...

Det är samma djävulskap som när de hade 3 mums-mums i varje paket, trots att flertalet svenska familjer består av 2 vuxna och 2 barn. Mor och far fick alltså bonus-mums-mums när barnen somnat - inte konstigt att de blev tjocka.

Nu har jag ju rationaliserat mina livsförhållanden, så vi är bara tre numera. Tror du inte att de börjat med mums-mums I FYRPACK numera!!! (Och gissa vem som nu lägger på sig extra kilon...)

Det där med korvarna får vi ta tag i. Så kan vi ju inte ha det.
Lösvikt är bra! Som sallad i mer välsorterade butiker!
Då är det ju bara att plocka med tången så många korvar och brödbitar som man vill ha.

Martin Hansson sa...

Så Christer: Vi betalar 11 spänn mer per kilo bara för att man packar ner lite färre bröd i paketen?!?!

Martin Hansson sa...

Catarina: Dags att ringa Janne? Kan du se rubrikerna?? Chock! Skandal! Matlurarna! :-D

Skicka en kommentar

 
SPELAREN
/SPELAREN