EN TRYGG NOSTALGITRIPP MED CHEERS

En sån söndag!

Jag har tagit en vandring längs nostalgins stränder och låtit minnena och tonerna av den gamla TV-serien Cheers svämma över min dag med ett leende på läpparna.

Detta är en av mina gamla drömmar, eller mål om man så vill. Att driva en bar till vilken välkända ansikten kommer för att fördriva tiden. Att stå med en trasa över axeln och torka av bardisken då och då. Servera lite Whiskey eller öl. Och bara vara. Det ska jag göra när jag blir gammal och har lite för mycket pengar. För det skulle inte finnas något krav på att det skulle vara lönsamt. :-)

Håll med om att låten ger en trygg känsla av hemma?
Jag ser på denna videon att Kirstie Alley är med och om jag inte minns fel så var även Woody Harrelson med i serien liksom Kelsey Grammer som spelade Frasier Crane i sin egen serie på 90-talet (Glömmer jag någon?). Det är mycket gott som kommer från en bar som känns trygg och hemma. :-D

Skål!

.

3 Kommentarer:

Helen sa...

Varför vänta tills du blir gammal....? Jag kommer gärna och sitter och hänger i baren och vill inte vänta så länge på det för då kommer jag att vara för gammal för att dricka och alldeles för gaggig för att ha något vettigt att delge :)

Martin Hansson sa...

Då kan vi gagga tillsammans.. ;-)

Helene sa...

Haha! Ja, bra tanke! :)

Skicka en kommentar